Gavekort

Våre gavekort er perfekt til den som har alt, eller til den som ønsker et kurs, tur eller opplevelse fra Klatrekompaniet.

Velg gavekort fra en av våre aktiviteter.

Du kan gi gavekort til en tur, kurs, opplevelse, eller et ønsket beløp. Gavekortet kan brukes til hel eller delvis betaling av Klatrekompaniet sine aktiviteter.

Motta gavekortet 5 minutter etter bestilling.

Gavekortet sendes direkte til deg som PDF på e-post etter at kjøpet er gjennomført. Gavekortet kan printes ut eller videresendes på e-post til den du ønsker.

365 dagers bytterett på gavekortet.

Den som mottar gavekort kan bytte til andre aktiviteter om det er ønskelig.

Visjonen vår er at gaver fra Klatrekompaniet skal være en berikelse, skape gode minner og knytte sterkere bånd mellom giver og mottaker.

Mottager får beskrivelse av aktiviteten sammen med gavekortet.

Vi sender deg kursprogram/ turprogram/ opplevelsesbeskrivelse for aktiviteten, slik at den som får gaven kan sitte ned og lese om aktiviteten når han mottar gavekortet.

Mottager velger selv når han ønsker å delta på aktiviteten.

Den som mottar gaven kan selv velge dato for kurset, turen eller opplevelsen etter han/hun har mottatt gaven.

Å gi en gave til noen som har det meste er ikke lett. Etter noen runder falt valget på en en dags klatreopplevelse i regi av Klatrekompaniet. De laget gavekort til oss som vi pakket inn og overleverte på bursdagen. Senere kunne vi velge dato for når vi ønsket kurset vi hadde valgt i gave (”Opplevelse i klatreveggen”), og Klatrekompaniet satt opp ett eget kurs for oss fire (de to som fikk gaven og vi to som ga gaven). Under kurset fikk vi oppleve en klatretur og rappell ned igjen kyndig veiledet av klatreinstruktør fra Klatrekompaniet.

Les flere utalelser

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Klatrekompaniet

Mer informasjon om våre gavekort

Praktisk informasjon om våre gavekort:

  • Du kan gi gavekort til en tur, kurs, opplevelse, eller et ønsket beløp.
  • Du mottar gavekort i PDF format på e-post 5 minutter etter bestilling.  
  • Gavekort for en spesifikk aktivitet kan byttes til annen aktivitet om ønskelig.
  • Vi sender beskrivelse av kurset / turen / opplevelsen slik at den som mottar gavekortet kan sitte ned i fred og ro og lese om aktiviteten.
  • Den som mottar gavekortet kan selv bestemme når han/hun ønsker å delta på kurset / turen / oppølevelsen.
  • Gavekortet kan ikke byttes til kontanter og kortet er gyldig i 12 måneder fra datoen det kjøpes. 
  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse arrangementene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og bestilling: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.